Inloopmiddag 26 september 2020

Op zaterdag 26 september as. vanaf 15.00 uur organiseren we een inloopmiddag met een hapje en een drankje voor de omwonenden en andere geïnteresseerden. Dan kunt u kennis maken met alle betrokkenen en vertellen wij u met behulp van presentaties, foto’s, bouwtekeningen en een maquette hoe de bouw van de molen tot stand komt en waar wij nu aan werken.

Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en horen graag uw wijze van betrokkenheid. Ook de gemeente is aanwezig. Wethouder Wessel Breunesse en projectleider Marcel Dingemans staan u graag te woord.

In verband met de coronamaatregelen werken wij met twee tijdblokken (15.00 u – 16.00 u of 16.00 u -17.00 u), en vragen wij u tevoren aan te geven of u aanwezig zult zijn en hoe laat. Dit kunt u doen d.m.v. een mailtje naar wind.hemmes@gmail.com.

Van de inloopmiddag wordt ook een filmisch verslag & foto’s gemaakt.

En mocht u de Hemmes van alle kanten willen zien . . . stap aan boord, er ligt een sloep klaar die u rond de Hemmes vaart!

Graag zien wij u op de 26e september om te ontdekken hoe wij samen een bijzonder, ambachtelijk stukje Zaanstreek kunnen herbouwen.